Contact

MAAS Totaal Installateur B.V.

De Nieuwe Vaart 26

1401 GR  Bussum

Tel. 035 760 60 50

info@maastotaal.nl


KvK 65250575

Privacy Statement

per 25 mei 2018 is het verplicht om aan te geven wat wij met uw gegevens doen. Deze richtlijnen hebben wij opgesteld in een privacy verklaring. Deze is hieronder te downloaden.


DOWNLOAD

Producten

Een cv-ketel gaat gemiddeld tussen de 10 en 15 jaar mee. Dit wil niet zeggen dat een ketel persé met deze leeftijd vervangen dient te worden. De kans op storingen neemt toe en hiermee ook de kans op onvoorziene kosten. Het rendement kan na deze leeftijd lager worden. Er zijn veel verschillende merken en typen cv-ketels. Afhankelijk van uw wensen, gezinssamenstelling, type woning, type verwarmingsinstallatie, uw warmwaterbehoefte en uw budget is er altijd een passende ketel voor u. Maas Totaal Installateur kan u hierin adviseren. Een vrijblijvend adviesgesprek kan ook in de avonduren of op zaterdag. Wij leveren, monteren en onderhouden alle gerenommeerde merken cv-ketels. Het monteren doen wij vakkundig en volgens de daarvoor geldende voorschriften. Doordat wij een onafhankelijke installateur zijn en niet gebonden aan één merk kunnen wij u een eerlijk advies geven.

Wij geven twee jaar garantie op het toestel en op de installatiewerkzaamheden van het toestel.

Ketels zijn slechts een kleine greep uit ons totale aanbod. Klik op de diverse producten voor meer informatie.
Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen via de "Aanvragen" knop in het menu. 


Wij zijn niet gebonden aan een vast merk of leverancier, alle getoonde foto's op deze website zijn willekeurig gekozen en uitsluitend ter illustratie bedoelt.