Contact

MAAS Totaal Installateur B.V.

De Nieuwe Vaart 26

1401 GR  Bussum

Tel. 035 760 60 50

info@maastotaal.nl


KvK 65250575

Privacy Statement

per 25 mei 2018 is het verplicht om aan te geven wat wij met uw gegevens doen. Deze richtlijnen hebben wij opgesteld in een privacy verklaring. Deze is hieronder te downloaden.


DOWNLOAD

Wie zijn wij?


Maas Totaal Installateur is een jong bedrijf, maar met jaren lange ervaring in de installatie techniek. Wij zijn een breed geori├źnteerde installateur op het gebied van diverse installaties. Onder andere in het aanleggen en onderhouden van cv-ketels, centrale verwarming installaties,(sanitaire ) loodgieter werkzaamheden, elektrawerkzaamheden, mechanische afzuig installaties en zonnepanelen voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten

Onze organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en een flexibele instelling. Hierdoor kunnen wij u altijd de juiste kwaliteit bieden op het juiste moment. Klanttevredenheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn een paar speerpunten welke bij ons hoog in het vaandel staan. Onze medewerkers zijn vakmensen welke liefde hebben voor het vak, denken met u mee en hebben een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Al onze medewerkers zijn VCA** gecertificeerd omdat wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer belangrijk vinden. Ook vinden wij het zeer belangrijk dat alle vrijgekomen afval en restmaterialen zo milieu vriendelijk mogelijk worden afgevoerd en eventueel worden hergebruikt.