Contact

MAAS Totaal Installateur B.V.

De Nieuwe Vaart 26

1401 GR  Bussum

Tel. 035 760 60 50

info@maastotaal.nl


KvK 65250575

Privacy Statement

per 25 mei 2018 is het verplicht om aan te geven wat wij met uw gegevens doen. Deze richtlijnen hebben wij opgesteld in een privacy verklaring. Deze is hieronder te downloaden.


DOWNLOAD

Zakelijk


Installatie techniek
Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vervangen van cv-ketels, geisers en boilers en het aanleggen van complete verwarmingsinstallaties. wij leveren diensten in, en begeleidt nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij installeren niet alleen CV en verwarming voor woningbouwprojecten, maar leveren en installeren ook klimaatbeheersing, luchtbehandeling, decentrale WtW zoals ClimaRad en duurzame warmtepompen zowel in woningbouw als in de utiliteitsbouw.
Als installateur komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring weten wij precies welk toestel voldoet aan uw wensen en hoeveel radiatoren nodig zijn om te voldoen aan uw warmtevraag. Kortom, wij zijn uw deskundige partner in de totale installatie techniek!
Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Loodgieterswerk
Wij verzorgen als totaalinstallateur al uw loodgieterswerk. Heeft u een nieuwbouw-, renovatie-, utiliteit- of woningbouwproject? Maas Totaal Installateur regelt al het sanitair, afvoer, afwatering, de gas- en waterleidingen, evenals dakbedekking en zinkwerk. Daarnaast legt Maas Totaal Installateur dit professioneel aan. Met vakmanschap, ervaring en installatietechnische kennis, is Maas Totaal Installateur voorbereid op de ingewikkeldste opdrachten.
Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Elektrotechniek
Maas Totaal Installateur , elektrotechnische installaties
Maas heeft als totaalinstallateur ook een divisie elektrotechniek. Of het nu om een groot kantoorpand, woningbouw, school of verzorgingshuis gaat, Maas Totaal Installateur verzorgt de complete elektrotechnische installatie. Naast nieuwbouw is Maas Totaal Installateur gespecialiseerd in renovatie. Wij kunnen u op het gebied van elektrische- data- en alarminstallaties van dienst zijn. Wij verzorgen daarnaast PV-installaties(zonnepanelen) en camera bewaking(CCTV), en alles op het gebied van telefonie, video- en satellietinstallaties, led verlichting,intercom en energieberekeningen.
Daarnaast verzorgen wij veiligheidskeuringen volgens NEN 1010 en NEN 3140 richtlijnen
Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Zonnepanelen
Gratis stroom van PV-cellen (zonnepanelen)
Wanneer u overweegt om zonnepanelen voor zakelijk gebruik aan te schaffen, dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel PV-cellen op uw pand passen, in combinatie met hoeveel stroom u verbruikt. Afhankelijk van de reguliere energieprijs, verdient u uw investering in PV-cellen in gemiddeld 8 jaar terug. Daarnaast zijn er fiscale voordelen, waardoor u minder hoeft te investeren.
Energie Investerings Aftrek (EIA)
De kans is groot dat u in aanmerking komt voor de EIA regeling. Via deze regeling kunt u 41,5% van de investeringskosten van uw fiscale winst aftrekken.
Kleinschaligheids Investerings Aftrek (KIA)
Wanneer u aanspraak maakt op deze regeling, dan is het voordeel afhankelijk van de hoogte van het te investeren bedrag. Toch is het belangrijk om te weten dat u gebruik kunt maken van de KIA.
Met deze regelingen bespaart u ongeveer 20%, afhankelijk van uw omzet en winsten.
Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ventilatie
Goede ventilatie in woningen is essentieel. Dagelijkse handelingen van bewoners, zoals koken, wassen en douchen, zorgen voor een slechte binnenluchtkwaliteit. Wanneer het binnenklimaat niet optimaal is, is de kans op gezondheidsproblemen groter. Vooral ouderen en kinderen zijn kwetsbaar in dergelijke situaties. Tegenwoordig worden woningen steeds beter geïsoleerd en kierdicht gebouwd of gerenoveerd. Dat is winst voor de bewoners. Echter, voor een goede binnenluchtkwaliteit bent u afhankelijk van het goed functioneren van uw ventilatiesysteem.
Er zijn heel veel verschillende ventilatie mogelijkheden zoals handmatig, vocht of co2 gestuurd en zijn er wtw systemen zowel centraal als decentraal.
Wij verzorgen als totaalinstallateur al uw ventilatiewerk. Heeft u een nieuwbouw-, renovatie-, utiliteit- of woningbouwproject? Maas Totaal Installateur kan het voor u regelen. Daarnaast legt Maas Totaal Installateur dit professioneel aan. Met vakmanschap, ervaring en installatietechnische kennis, is Maas Totaal Installateur voorbereid op elke opdracht.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.