Container 1 - Header afbeelding

Service & Onderhoud

Onderhoud aan uw cv-ketel waarborgt een veilige werking. Daarnaast gaat uw toestel met onderhoud langer mee, is hij zuiniger en wordt de kans op storingen aanzienlijk verkleind. Voor een onderhoudscontract betaalt u een vast bedrag per periode en bent u altijd verzekerd van een perfect werkend toestel. Krijgt u onverhoopt toch te maken met een storing, dan zorgt onze 24 uur service, bij calamiteiten, voor een oplossing.

Basis abonnement

Het Basis abonnement van Maas Totaal Installateur is beschikbaar voor cv-ketels. Het basis onderhoudscontract heeft een snelle 24-uurs service bij storingen, ook op zon- en feestdagen. Kortom, u bent verzekerd van directe hulp. Bij het Basis abonnement betaalt u een laag bedrag voor deze servicegaranties en worden de onderdelen die nodig zijn voor de servicebeurt apart in rekening gebracht. Bij storingen betaalt u geen voorrijkosten, maar wel arbeidsuren en onderdelen.

Standaard abonnement

Het Standaard abonnement van Maas Totaal Installateur is beschikbaar voor cv-ketels. Het Standaard onderhoudscontract heeft een snelle 24-uurs service bij storingen, ook op zon- en feestdagen. Kortom, u bent verzekerd van directe hulp. Bij het Standaard abonnement betaalt u een laag bedrag voor deze servicegaranties en zijn de onderdelen die nodig zijn voor de servicebeurt inbegrepen. Bij storingen betaalt u geen voorrijkosten en arbeidsloon, alleen de onderdelen worden in rekening gebracht.

Vormen onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Maas Totaal Installateur voert het onderhoud uit volgens de voorschriften van de fabrikant. Wij zijn erkend ‘Techniek NL’ (voormalig Uneto-VNI) installateur en hebben ervaring in alle gerenommeerde merken cv-ketels.

Toestel Basis Standaard éénmalig
Cv-ketel € 90,- € 135,- € 90,-
Ventilatie, geiser of gasboiler
€ 85,- € -- € 90,-
Mechanische ventilatie** € 35 € -- € 35,-
Reinigen mv kanalen
-- € -- € 99,-

** Tarieven alleen in combinatie met een onderhoudscontract op een ander toestel.

  • Bedragen abonnementen zijn per jaar
  • Voorrijkosten € 42,- inclusief btw
  • Arbeidsloon € 70,00 per uur, inclusief btw

  Basis Standaard éénmalig
Onderhoud X X X
Geen arbeidsloon bij periodiek onderhoud X X  
Materialen bij periodiek onderhoud -- X  
Geen voorrijkosten X X  
Geen arbeidsloon bij storingen -- X  
Materialen bij storingen -- --  
Storingsmelding 24 uur per dag, 7 dagen per week
X X  
Storingsafhandeling 7 dagen per week
X X  
Contractduur 1 jaar 1 jaar --

Contact

Onderhoudscontract afsluiten?
Wilt u een onderhoudscontract afsluiten, zodat de veiligheid van uw cv-ketel is gewaarborgd, neem dan contact met ons op.