Container 1 - Header afbeelding

Wie zijn wij?

Maas Totaal Installateur is een jong installatiebedrijf, met veel ervaring in de installatietechniek. Alle medewerkers zijn een groot deel van hun leven werkzaam in de branche. Wij zijn een breed georiënteerde installateur op het gebied van verschillende installaties. We leggen cv-installatie aan, onderhouden cv-ketels en verzorgen loodgieterswerkzaamheden. Daarnaast plaatsen we hoogwaardige zonnepaneleninstallaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Onze organisatie wordt gekenmerkt door korte lijnen en we hebben een flexibele instelling. Hierdoor bieden wij u altijd de juiste kwaliteit die bij uw situatie past. Klanttevredenheid, service en betrouwbaarheid zijn een paar speerpunten die bij ons hoog in het vaandel staan. Onze vakbekwame medewerkers hebben liefde voor het vak, denken met u mee en hebben een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

VCA-gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, omdat wij de veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer belangrijk vinden. Ook vinden wij het belangrijk dat alle vrijgekomen afval en restmaterialen zo milieuvriendelijk mogelijk worden afgevoerd en waar mogelijk worden hergebruikt.

Contact

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact op.